Eiland hoppen vanaf Kreta

Eiland hoppen vanaf Kreta: Veel vakantiegangers die als bestemming Griekenland hebben, kiezen voor het eiland Kreta. Voor veel mensen is dit een plaats om een aantal keer terug te keren. Maar ook voor mensen die iets anders willen, naast Kreta, is er de mogelijkheid voor eiland hoppen vanaf Kreta. U begint met een leuke vakantie op Kreta, bijvoorbeeld voor een week. Vervolgens neemt u de boot naar een ander mooi eiland, hier verblijft u voor één of twee dagen. Hierna vervolgt u uw reis naar het volgende eiland. Aan het eind van deze reis keert u terug naar Kreta en u kunt vanaf Kreta terugvliegen naar huis.

Met het eiland hoppen vanaf Kreta is het zeker de moeite waard om naar Santorini te gaan voor één dag. Vervolgens kunt u doorreizen naar Ios, Santorini, Anafi, Naxos en Amorgos. De reis met de boot is ook zeker leuk om mee te maken! In Naxos heeft u zelfs nog de mogelijkheid om naar Corfu of Rhodos te reizen. De reis is goed te doen met een elektrische fiets of scooter. Met een elektrische fiets of scooter bent u zeer mobiel op deze Griekse eilanden en kunt u veel zien!

Voor meer informatie over het eiland hoppen vanaf Kreta, stuur ons een mailtje! Ook een pakketreis behoort zeker tot de mogelijkheden! Routes hebben wij tot onze beschikking, tevens kunnen wij de huur van een scooter, de boottickets en de accommodatie op de eilanden voor u regelen!

 

 

Boot excursies Kreta: Hier vind u meer informatie over alle boot excursies op Kreta en het varen in de Middellandse Zee.

Accommodatie op Kreta: Hier kunt u meer informatie vinden over de accommodaties die we aanbieden op

Wandelen op Kreta: Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over alle wandelingen die we aanbieden over heel Kreta. We hebben wandelingen voor ervaren en beginnende wandelaars, dus er is voor ieder wat wils!