Snorkelen op Kreta
Wij bieden u veel mogelijkheden om te snorkelen op Kreta. Wij bieden snorkellessen aan op duikscholen. U kunt met een speedboot naar een mooie snorkelplek gaan of zelfs bij onze Boottochten krijgt u de kans om een leuke snorkelervaring te hebben. U kunt ook snorkelen in de omgeving . Er zijn dus voldoende mogelijkheden om te snorkelen op Kreta.

Snorkeltoer met speedboot
We beginnen met een theorieles van de duikinstructeur waarin materiaal, veiligheid en snorkelbeginselen worden behandeld. Hierna vertrekken we met speedboot naar een prachtig eilandje waar we onze eerste snorkeltoer zullen maken. Mocht u het aandurven, dan snorkelt u zelfs achter de instructeur aan door de bijzonder mooie aanwezige onderwatergrotten. Na ongeveer een uur varen we richting een verlaten strand dat direct uit Robinson Crusoe lijkt te komen. Hier start uw begeleiding het vuur voor een overheerlijke barbecue, terwijl u heerlijk verder kunt snorkelen, lekker kunt zwemmen of kunt genieten van de zon. Deze toer is geschikt voor iedereen.

De Agio Farango excursie
Een fantastische combinatie van een korte kloofwandeling in het zuiden van Kreta en een middag snorkelen in de Libische Zee. De kloofwandeling is slechts 6 kilometer en zeer indrukwekkend door zijn woeste natuur en bijzondere rotsformaties. Aan het eind van de kloof komen we uit bij een romantische baai, verstopt voor iedereen en bijna volledig windstil door zijn ligging. Snorkelen is hier een wonderbaarlijke ervaring. U kijkt zonder problemen meters diep de zee in, snorkelt naar een piepklein eilandje met mysterieuze onderwatertunnels, bekijkt tropische vissen en maakt de mooiste foto’s. Zodra u uit het water komt staat de bbq klaar, want van zoveel moois krijgt een mens trek.

 Snorkellessen op Kreta
Er is ook een gelegenheid om de snorkellessen op Kreta bij te wonen. We kunnen snorkellessen voor u organiseren, of we nemen u mee naar een leuke duikschool om daar de snorkellessen te doen.

Geïnteresseerd? Neemt u vooral contact met ons op, wij geven u altijd persoonlijk antwoord met de benodigde informatie.

Neem ook een kijkje in ons Snorkelen op Kreta fotoboek.