SNORKELEN OP KRETA GRIEKENLAND

Snorkelen op Kreta
Wij bieden u veel mogelijkheden om te snorkelen op Kreta. Wij bieden snorkelen lessen aan op duikscholen. U kunt met een speedboot naar een mooi snorkelen plek gaan of zelfs bij onze Boottochten krijgt u de kans om een leuke snorkel ervaring te hebben. U kunt ook snorkelen in de omgeving . Er zijn dus voldoende mogelijkheden om te snorkelen op Kreta.

 

Snorkel toer met speedboot
We beginnen met een theorie les van de duik instructeur waarin materiaal, veiligheid en snorkel beginselen worden behandeld. Hierna vertrekken we met speedboot naar een prachtig eilandje waar we onze eerste snorkel toer zullen maken. Mocht u het aandurven, dan snorkelt u zelfs achter de instructeur aan door de bijzonder mooie aanwezige onderwater grotten. Na ongeveer een uur varen we richting een verlaten strand dat direct uit Robinson Crusoe lijkt te komen. Hier start uw begeleiding het vuur voor een overheerlijke barbecue, terwijl u heerlijk verder kunt snorkelen, lekker kunt zwemmen of kunt genieten van de zon. Deze toer is geschikt voor iedereen.

Snorkelen-op-Kreta-Excursies Snorkel-excursie-op-Kreta

De Agio Farango excursie
Een fantastische combinatie van een korte kloofwandeling in het zuiden van Kreta en een middag snorkelen in de Libische Zee. De kloofwandeling is slechts 6 kilometer en zeer indrukwekkend door zijn woeste natuur en bijzondere rotsformaties. Aan het eind van de kloof komen we uit bij een romantische baai, verstopt voor iedereen en bijna volledig windstil door zijn ligging. Snorkelen is hier een wonderbaarlijke ervaring. U kijkt zonder problemen meters diep de zee in, snorkelt naar een piepklein eilandje met mysterieuze onderwater tunnels, bekijkt tropische vissen en maakt de mooiste foto’s. Zodra u uit het water komt staat de bbq klaar, want van zoveel moois krijgt een mens trek.

Snorkeldag-op-Kreta Snorkelen-op-Kreta

Snorkellessen op Kreta
Er is ook een gelegenheid om te snorkellessen op Kreta bij te wonen. We kunnen snorkellessen voor u organiseren, of we nemen u mee naar een leuke duikschool om daar de snorkellessen te doen.

Geïnteresseerd? Neemt u vooral contact met ons op, wij geven u altijd persoonlijk antwoord met de benodigde informatie.

Neem ook een kijkje in ons Snorkelen op Kreta fotoboek

Op deze pagina vind u de laatste informatie over de mooiste, indrukwekkendste en leukste excursies die we aanbieden voor uw onvergetelijke vakantie op Kreta. Daarnaast zijn we dagelijks bezig met het samenstellen van nieuwe excursies en activiteiten om u een onvergetelijke vakantie op Kreta te bezorgen! Heeft u nog vragen, speciale wensen of wilt u een vakantie naar Kreta boeken? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden alle mailtjes altijd persoonlijk en ieder mailtje binnen 24 uur! .