Wilt u een auto huren in uw vakantie op Kreta? Geen Probleem. Wij helpen onze gasten altijd in het bemiddelen met de beste autoverhuurders op Kreta Griekenland. Door onze langdurige samenwerking met autoverhuurders op Kreta kunt u er zeker van zijn dat uw huurauto in goede staat is en verzekerd.

De plaatsing van de huur is eenvoudig op Kreta. Tijdens uw verblijf in onze accommodatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers op elk gewenst moment. Dan krijg u de auto op het gewenste tijdstip rechtstreeks aan het pand opgeleverd. U kunt de auto voor een dag te huren of voor uw hele vakantie.

Autoverhuur tarieven op Kreta
Afhankelijk van de categorie waarin de auto die u kiest zich bevind, en het aantal dagen dat u de auto huurt, is de huurprijs voor uw auto vastgesteld. Prijzen variëren tussen de 22 en 80 euro per dag. Natuurlijk proberen we altijd de beste prijzen voor uw autohuur op Kreta te krijgen. Onze partners maken vaak speciale huurprijzen voor uw gevraagde auto of geven de huurauto gratis voor een extra dag.

Autoverhuur en modellen op Kreta
Op Kreta, kunt u kiezen uit verschillende klassen. Van klassiek kleine auto’s tot luxe auto, u kunt alles huren. Ook Convertible, Jeep, 4×4 en andere auto-modellen zijn beschikbaar. Ook motorfietsen en scooters zijn te huur op Kreta.

Met uw huurauto van autoverhuur Kreta Zo kun je bijvoorbeeld ontdekken onze nieuwe auto routes in Kreta.