BOOTTOCHTEN, ZEILEN EN VISSEN OP KRETA

Een dag op het water
Kreta: eiland van zon-, zee- en watermensen. Uw vakantie op Kreta is niet compleet zonder een boottocht naar oude dorpshavens of kleine omliggende eilandjes. Vaart u vooral eens met ons mee langs de noordkust van het eiland. Wij trakteren u op een prachtig zicht op oude vissershavens afgewisseld met toeristische stranden. Ook organiseren wij regelmatig trips naar een van de vele onbewoonde eilandjes om Kreta heen waar we heerlijk kunnen zwemmen en er altijd een kleine kans aanwezig is dolfijnen te zien. Daarnaast krijgt u altijd de kans om te snorkelen tijden onze boottochten.

De wind in de zeilen
Een droom van velen: zeilen rond de Griekse eilanden. Wij maken het voor u waar. Gaat u vooral met ons mee op onze zeildagtocht. Deze dag is voor maximaal 8 tot 10 personen en onder leiding van een ervaren kapitein. De beginnende zeiler maakt tijdens de tocht kennis met het zeilen, de ervaren zeiler heeft een heerlijk relaxte dag met gelijkgestemden en de zonaanbidder geniet aan boord van de wind en het dek.

Boot- en zeilboothuur op Kreta
Natuurlijk kunt u er ook zelf op uit. Wij organiseren graag uw boot- en/of zeilboothuur. Elke boot is met of zonder kapitein te huren en varieert van vissersboot en speedboot tot zeilboot: keuze genoeg. Houdt u wel rekening met een geldig vaarbewijs als u zelf aan het roer wilt staan. Mocht uw interesse gewekt zijn, stuurt u ons dan een mailtje. Wij geven u persoonlijk antwoord met alle benodigde informatie.

Meerdaagse zeilvakanties
Ook hier zijn de mogelijkheden legio. Vanuit Kreta kunt u veel verschillende Griekse eilanden al zeilende aandoen zoals: Santorini, Dia, Tinos, Naxos, Paros, Ios, etc. U bepaalt zelf hoe lang u onderweg wilt zijn en wij zetten met u gezamenlijk de vaarroutes uit. Ook een rondgang om Kreta bestaat als mogelijkheid waarbij u alle door ons aanbevolen accommodaties aan kunt doen: een combinatie van heerlijk zeilen en relaxen in alle verschillende dorpen. Uiteindelijk bepaalt u wat u wilt, wij bieden u de mogelijkheden.

Combinatie vakantie
Een zeer gevarieerde manier van vakantie vieren waarbij u zelf uw programma samenstelt. U kunt al onze excursies combineren met een zeilvakantie. Zo kunt u zeilen en wandelen, zeilen en duiken, zeilen en relaxen aan wal… m.a.w. een vakantie naar maat, uw maat wel te verstaan.

Vissen op Kreta
Aan welke kant van het eiland u ook bent, vanaf al onze accommodaties is een goede visplek binnen 10 minuutjes te bereiken. Vissen kan dus altijd! U kunt zelf uw visgerei meebrengen, maar wij kunnen al het materiaal ook voor u verzorgen. Natuurlijk bieden we ook begeleide visexcursies. Zo kunt u met een echte vissersboot mee, kunt u met ons mee nachtvissen of zelf met een huurboot het water opgaan. Een visvergunning op Kreta is verplicht, alhoewel er niet veel aan controle gedaan wordt. Wanneer u met een boot gaat vissen dient de eigenaar of de huurder in het bezit te zijn van deze vergunning. Meer informatie kunt u via ons mail adres verkrijgen waarna we u uitgebreid zullen informeren over het verkrijgen van de juiste papieren.

Boottochten, zeilen en vissen op Kreta.

Neem ook een kijkje in ons Boot excursie fotoboek.