Een vakantie op Kreta:

Schitterende natuur, een vriendelijke omgeving, betaalbaar, gezellig, heerlijk weer, geweldige stranden, een strak blauwe zee, een geweldige cultuur en leuke excursies. Dit maakt een vakantie op Kreta onvergetelijk. Er is op Kreta zoveel te doen en te zien dat u zich nooit zult vervelen tijdens uw vakantie. Veel mensen worden verliefd op dit eiland en besluiten nog vele malen terug te komen.

Accommodatie op Kreta:

Voor een goede en prettige accommodatie op Kreta bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het inwilligen van de accommodatiewensen van toeristen. Wij zorgen er altijd voor dat u de beste en betaalbaarste accommodatie krijgt voor een onvergetelijke vakantie op Kreta. Het is natuurlijk belangrijk dat er niets ontbreekt aan uw hotel op Kreta. Goede service, kennis maken met de Griekse keuken, leuke plaatselijke excursies, schone en prettige appartementen en natuurlijk gezelligheid. Op veel van onze accommodaties worden live muziek avonden gehouden. Ook gyrosavonden, spelletjes voor jong en oud, optredens en duiklessen in het zwembad zijn leuke activiteiten die georganiseerd worden. Voor meer informatie over de accommodaties die we aanbieden op Kreta, neem een kijkje op onze accommodatie pagina.

Excursies op Kreta:

Voor uw vakantie op Kreta is naast een fijne accommodatie ook een leuk excursieprogramma beschikbaar, zodat u echt kennis maakt met dit geweldige eiland. Wandelen, snorkelen, boottochten, fietsen, quad- en jeepsafari’s, kookworkshops, en nog veel meer. Dit alles maakt uw reis naar Kreta een van de beste reizen die u ooit zult maken. Voor meer informatie over de excursies die we aanbieden op Kreta, neem een kijkje op onze excursie pagina.

Vliegen naar Kreta:

Wij zijn altijd bereid u te helpen met het zoeken naar een passende vlucht voor uw vakantie op Kreta. Voor meer informatie over het boeken van vluchten en het vinden van een geschikt appartement op Kreta, mail ons op active.holiday.crete@gmail.com. Ook voor het boeken van een vakantie met excursies op Kreta bent u bij ons aan het goede adres.

Autohuur op Kreta:

Ook zijn wij altijd bereid in het bemiddelen tussen u en de autoverhuurders. Mocht u graag zelf het eiland willen verkennen dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij hebben zelfs autoroutes gemaakt, zodat u de kans krijgt om in traditionele dorpen, schitterende natuur en bijzondere bezienswaardigheden te belanden. Voor meer informatie over onze autoroutes, neem een kijkje op de hiervoor speciaal ingerichte pagina.