ACCOMMODATIE OP KRETA: KOKKINI HANI

Accommodatie Kokkini Hani A1: De rust zelve!

Op drie minuten lopen vanaf Zorbas Island ligt dit 25 appartementen tellende complex; een klein vakantieparadijsje met een prachtig zwembad direct aan de Noordkust van Kreta. Met drie stappen bent u op het voor de deur gelegen zandstrand.

Deze accommodatie is vooral geschikt voor mensen die graag privé zitten. Het is opgezet als een klein dorpje met mooi onderhouden groen en bloemen en overal kleine hoekjes en nisjes om even van de schaduw te genieten. Hier geen feestvierend personeel of luide medegasten om u heen… hier komt u om echt uit te rusten.

Uw kamer
Als gast van de accommodaties Kokkini Hani kunt u natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten die Zorbas Island te bieden heeft, alleen bepaalt u hoe en wanneer, wel zo prettig.
Elk verblijf is eenvoudig maar netjes ingericht en beschikt natuurlijk over airco, koelkast en kookplaat, er is voor de verwoede koker zelfs een oven aanwezig. Kijkt u vooral eens naar de foto’s. Ook de grotere gezinnen zijn hier van harte welkom. We reserveren voor u dan een accommodatie met meerdere slaapkamers, net zo makkelijk.


Appartementen Kokkini Hani A2: Welkom bij een Griekse familie

Op 2 minuten loopafstand van de appartementen Zorbas Island ligt deze accommodatie. Dit verblijf op Kreta is zo traditioneel Kretens dat het voelt alsof u aanschuift bij een Kretens gezin. De familie woont de hele zomer op het complex en staat u met alle liefde bij waarbij vooral handen/voeten Engels zeer gewaardeerd wordt.
De Griekse gastvrijheid is inmiddels wereldberoemd en ook hier ontkomt u daar niet aan, kijkt u niet vreemd op als er een bord bij gezet wordt wanneer u met etenstijd langsloopt of wanneer er een zakje vers fruit aan de deur hangt.

De ligging
Het complex ligt op twee minuten lopen van het strand en vijf minuten van de dorpskern. De accommodatie is eenvoudig maar traditioneel ingericht en eigenlijk is alles wat u nodig heeft aanwezig. De kookplaat, de ijskast, de airco.. het is er allemaal. De gast die voor Anthoula kiest, kiest voor meedoen in het Griekse leven en is een aanrader voor grotere gezinnen: er is zelfs een familieverblijf met drie slaapkamers. Er is geen zwembad maar u mag natuurlijk te allen tijde gebruik maken van alle faciliteiten die Zorbas Island te bieden heeft, inclusief het grote zwembad.