ACCOMMODATIE EN APPARTEMENTENVERHUUR IN ELOUNDA, KRETA

Relaxed genieten van het uitzicht
Elounda is een prachtig en zeer bekend dorp, ongeveer 70 kilometer ten oosten van Heraklion, vlakbij de stad Agios Nikolaos. In dit van origine vissersdorp zijn in de jaren 70 meerdere televisieseries opgenomen waardoor het toerisme behoorlijk is aangetrokken. Ondanks dat heeft het dorp zijn traditionele sfeer weten te behouden en is nog steeds een pareltje aan de Oostkust.

Prachtige ligging
De appartementen Elounda zijn gelegen tegen de berg aan en kijken uit over de Mirabello Baai. Werkelijk elke blik die u werpt is een ansichtkaart waard. Vanaf het ruime zonnedek met comfortabele ligbedden wordt u telkens weer betoverd of vanaf het grote zwembad, maar vooral wanneer u verwend wordt met een cocktailtje in de buiten-jacuzzi. Ach, het leven kan zo mooi zijn!

Stijlvolle inrichting accommodatie Elounda
Elk appartement is met de grootste zorg ingericht, voorzien van alle comfort en met oog voor detail… het ultieme vakantie gevoel zit ‘m ook daarin. Het efficiënte keukenblok is voorzien van kookplaat, waterkoker en stijlvolle afzuigkap, u heeft natuurlijk airco in het hele appartement en kunt genieten van een zalige hydromassage in uw douchecabine.

De taverne/restaurant
De intieme, traditionele taverne en kafeneion zorgen voor uw heerlijke huisgemaakte gerechten. Mocht dat de spuigaten uitlopen, dan traint u de calorietjes er zo weer af in de fitnessruimte. Kortom: een werkelijke relax- en genietplek voor een ieder die graag echt ontspant en daarbij graag verwend wil worden.

Excursies
Vanuit Elounda kunt u aan meerdere excursies deelnemen; bv naar Spinalonga, het wereldberoemde lepra-eiland of een dagje naar de stad en de markt! We helpen u graag met het vinden van de juiste tours of u komt gezellig met ons mee. Wij raden u dit appartement vooral aan als u gebruik wilt maken van onze fly-drive mogelijkheden.