Foto’s en video’s van Kreta: Dit is de indexpagina van de fotoboeken en video’s van Kreta. Ieder seizoen wordt er een fotoboek aangemaakt met de hoogtepunten van dat jaar. Ook kunt u kiezen om alleen de foto’s te zien van een bepaalde excursie.

Enkele hoogtepunten: Hier vindt u enkele hoogtepunten. Met onder meer: snorkelexcursies, voetbal, live muziek, wandelingen, kookexcursies, duiklessen in het zwembad, beach party’s en nog veel meer.

Wandelen op Kreta: Op deze pagina vindt u meer informatie over de wandelingen die we aanbieden over heel Kreta. Kloofwandelingen, dorpswandelingen, strandwandelingen of een combinatie hiervan. Het is allemaal mogelijk om uw vakantie compleet te maken. De foto’s van de wandelingen vindt u hier.

Koken en avontuur op Kreta: Op deze pagina vindt u meer informatie over de kookworkshops die we aanbieden. Bijvoorbeeld het koken in de bergen met het bijbehorende boogschieten en abseilen of slackline lopen. Of liever de gehele vakantie wijden aan het koken? De foto’s van het koken kunt u hier terugvinden.

Snorkelen op Kreta: Hier vindt u meer informatie over alle snorkelexcursies die we aanbieden op Kreta. De mooiste snorkelplekken zijn voor u geselecteerd. Ook de combinatie van varen en snorkelen is bij ons mogelijk. De foto’s van het snorkelen vindt u hier.

Duiken op Kreta: Heeft u al eens gedoken of wilt u het graag een keer proberen? Heeft u al een PADI certificaat of wilt u er een halen? Grotduiken of liever in de nachtduiken? De foto’s van het duiken kunt u hier terugvinden.

Boottochten op Kreta: Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over boottochten die we aanbieden op Kreta. Op de boot zorgen we altijd voor een hapje en een drankje. Ook krijgt u de mogelijkheid om te snorkelen in de Middellandse zee en zorgen we voor een heerlijke barbecue op het strand. De foto’s van de bootexcursies vindt u hier.

Foto’s en video’s van Kreta