ONTDEK ZELF KRETA

ONTDEK ZELF KRETA

Er zijn meerdere manieren waarop u zelf Kreta kunt ontdekken. Kreta is een pracht eiland dat veel meer te bieden heeft dan alleen zon, zee, strand en heerlijk weer. Hieronder bespreken we een aantal mogelijkheden waarbij wij natuurlijk al uw reserveringen van appartementen, auto’s, transfers, scooters, brommers, boten of fietsen voor u in orde maken.

Kreta fly & drive
Door onze vele jaren ervaring op Kreta weten we precies welke plaatsen de moeite waard zijn om te bezoeken waarbij we juist aandacht besteden aan het onbekende Kreta. We hebben voor u een Fly & Drive programma samengesteld bestaande uit 14 dagen zodat u al die door ons gevonden plekjes kunt zien. De tour bezoekt het gehele eiland en is inclusief accommodatie, huur auto, verzekeringen, route kaarten en aanspreek punten. Zoals u inmiddels van ons gewend bent kunt u dit programma inkorten of verlengen en combineren met wandel excursies, kookworkshops, duik cursussen, etc. Wij sturen u graag het hele programma toe mocht u interesse hebben.

Ontdek zelf Kreta

Auto huur en verhuur
Het belangrijkste bij het huren van een auto is dat u een veilig vervoersmiddel krijgt met alle juiste verzekeringen. Wij werken samen met een gerenommeerd verhuur bedrijf dat staat voor kwaliteit en service. Uw verzekering is all-in en zonder eigen risico, u krijgt 24 uurs assistentie en een noodnummer mocht u vaststaan. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 21 jaar moet zijn en in tenminste 3 jaar in bezit van een geldig rijbewijs. Prijslijsten en categorieën sturen we u direct toe mocht u interesse hebben.

Brommer, motor en scooter verhuur
Er is niets prettiger dan heerlijk met brommer of motor een zomer eiland te verkennen. Maar dan wel veilig graag! Het bedrijf waarmee wij samen werken is in bezit van alle benodigde vergunningen en goed onderhouden machines. Ook dit bedrijf biedt 24 uurs service over het gehele eiland en zorgt voor vervangend vervoer mocht u vast komen te staan. Zodra u dat aangeeft sturen wij u prijslijsten en mogelijkheden en verzorgen de reservering voor u.

Fiets huur en verhuur
Het huren van een fiets is vaak wat moeilijker op Kreta, de fervente mountain biker neemt dan ook vaak zijn eigen fiets mee. Gelukkig hebben wij een uitstekend bedrijf gevonden met een flink scala aan fietsen voor zowel de relaxte trapper als de fanatieke fietser. Wij verzorgen graag de reservering van uw fiets voor u, laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij sturen u direct de juiste informatie door.

Openbaar vervoer
Het openbaar vervoer op Kreta werkt verbluffend efficiënt en is een goedkope, prettige manier van reizen. Het openbaar vervoer bestaat uit ofwel de blauwe stadsbus in de grotere steden of de groene bussen die de verschillende dorpen met elkaar verbinden. Zowel winter als zomer programma van deze buslijnen zijn bij onze accommodaties te verkrijgen: voor uitleg en informatie staan we altijd voor u klaar.

Routes en kaarten
In al onze jaren op Kreta hebben we een uitgebreid assortiment van route kaarten verzameld die wij graag met u delen. Het assortiment bestaat uit een zeer groot aantal auto routes, wandel routes en wegen, fiets routes, vaar routes, etc.  Onze ruime ervaring geeft ons de mogelijkheid u zo breed mogelijk te informeren over de te combineren tochten, interessante bezienswaardigheden en onbekende plaatsen waar het toerisme zich nog niet heeft laten zien. Neemt u gerust contact met ons op mocht u meer willen weten over het een en ander.

Op deze pagina vind u de laatste informatie over de mooiste, indrukwekkendste en leukste excursies die we aanbieden voor uw onvergetelijke vakantie op Kreta. Daarnaast zijn we dagelijks bezig met het samenstellen van nieuwe excursies en activiteiten om u een onvergetelijke vakantie op Kreta te bezorgen! Heeft u nog vragen, speciale wensen of wilt u een vakantie naar Kreta boeken? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden alle mailtjes altijd persoonlijk en ieder mailtje binnen 24 uur! .