ACCOMMODATIE OP KRETA: GOURNES

Woonhuisverhuur in Gournes

Evriali is een prachtig huis gesitueerd in Kokkini Hani, Kreta, op slechts 100m van het strand. Het huis is in 2007 gebouwd en is comfortabel met grote ruimtes en terrassen. De buurt is rustig en vriendelijk, en er zijn tavernes, markten en bars in de omgeving, welke te voet gemakkelijk bereikbaar zijn.

Kokkini Hani is een populaire zomerbestemming onder de Griekse mensen en toeristen. De kustlijn, vol met kleine baaitjes, is uitstekend geschikt voor avondwandelingen langs zee. Het ligt op 14km van de stad Heraklion, in het midden van Noord-Kreta, waardoor alle Kretenzer bestemmingen makkelijk te bereiken zijn. Heraklion, Knossos en de luchthaven liggen op slechts 15 minuten rijden met de auto, en de beroemde stranden zoals Vai of Matala zijn niet meer dan 2 uur rijden. De bushalte naar de stad of Chersonissos ligt op 10 minuten lopen. De omgeving biedt ook veel bezienswaardigheden van Kreta, zoals Cretaquarium, het traditionele dorpje Anopolis, Niros en Amnissos Oudheden en de Skotino grot.

Het huis
Er zijn 5 slaapkamers, 4 uitgerust met een tweepersoons bed en 1 met twee eenpersoonsbedden. De kamers zijn ruim, zodat er ook mogelijkheden zijn om meer bedden toe te voegen. Verder zijn er:
– 3 badkamers (waarvan 1 uitgerust met een tweepersoons hydromassage)
– 2 woonkamers (met TV en stereoinstallatie)
– 1 keuken
– 2 terrassen
– 1 speelkamer in de kelder