ACTIVITEITEN & EXCURSIES OP KRETA GRIEKENLAND

Excursiemogelijkheden op Kreta
Onderaan deze pagina vindt u, overzichtelijk onderverdeeld, alle activiteiten in het excursiepakket. U kunt kiezen tussen cultuuruitstapjes, natuurwandelingen, stevige kloof hikes, snorkeldagen, duikcursussen, kookworkshops, boottochten, etc, etc. Leest u rustig de pagina’s door, mocht u meer informatie willen, dan helpen we u graag.

Voor wie zijn onze excursies geschikt?
In principe zijn alle excursies en activiteiten geschikt voor iedereen, jong en oud. Voor sommige excursies is een goede gezondheid en conditie van belang, voor andere weer een minimumleeftijd, dit vermelden wij er altijd bij. De activiteiten zijn er op gericht niet alleen het eiland maar ook elkaar te leren kennen waardoor singles en alleenstaanden zich zeer op hun gemak voelen.  Alle excursies zijn natuurlijk ook voor groepen en bedrijven te organiseren.

Combinatievakantie op Kreta
Alle genoemde excursies zijn te combineren in een vakantiepakket. Hiervoor geven we per pagina mogelijkheden maar het staat u natuurlijk vrij uw eigen vakantie samen te stellen precies zoals u dat wilt. U kunt een strandvakantie combineren met wandelen, koken, snorkelen, duiken, fietsen, etc. waarbij u ook nog eens meerdere van de aangeboden accommodaties aan kunt doen.  Het Fly & Drive programma is daar van een goed voorbeeld: wij verzorgen uw auto en alle benodigde routes en u zoekt daarbij de voor u interessante excursies uit. Rijdt u liever niet zelf dan verzorgen wij voor u de transfers van en naar de verschillende appartementen. Het programma kan zo lang of kort gemaakt worden als u wilt. U zit nergens aan vast.

Niet alle activiteiten zijn vanuit alle accommodaties beschikbaar vanwege de afstanden, Kreta is groter dan men vaak denkt. Alle excursies zijn afhankelijk van de heersende weersomstandigheden,  zowel in de zomer vanwege grote hitte als in de winter vanwege regenval. We geven u hier graag meer informatie over per e-mail.

Wandelen en Hiken op Kreta: Op deze pagina kunt u informatie vinden over de wandelingen en hikes die wij aanbieden. We hebben kloofwandelingen maar ook wandelingen door traditionele Griekse dorpen.

Koken op Kreta: Hier kunt u informatie vinden over de kookcursussen die wij organiseren. U kunt ook een meerdaagse kookcursus volgen.

Outdoorexcursies op Kreta: Op deze pagina kunt u informatie vinden over de Outdooractiviteiten die wij aanbieden. Bijvoorbeeld informatie over quadrijden of een jeepsafari kunt u op deze pagina vinden.

Snorkelen op Kreta: Op deze pagina staat de informatie over alle snorkelmogelijkheden die wij aanbieden op Kreta.

Duiken op Kreta: U kunt hier informatie verkrijgen over de duikmogelijkheden op Kreta. Het is ook mogelijk om hier uw PADI duikcertificaat te halen.

Boottochten, vissen en zeilen op Kreta: Hier vindt u informatie over de boottochten en zeiltochten die wij aanbieden. Bij de meeste boot- en zeiltochten zijn een lunch en een aantal drankjes inbegrepen.

Excursies op Kreta Zorbas Island: Excursie informatie over Kreta, actieve groepsexcursies, outdoorvakantie op Kreta, vele excursiemogelijkheden op deze site.