ACTIVITEITEN & EXCURSIES OP KRETA GRIEKENLAND

ACTIVITEITEN & EXCURSIES OP KRETA GRIEKENLAND

Excursie mogelijkheden op Kreta
Onderaan deze pagina vindt u, overzichtelijk onderverdeeld, alle activiteiten in het excursie pakket. U kunt kiezen tussen cultuur uitstapjes, natuur wandelingen, stevige kloof hikes, snorkel dagen, duik cursussen, kook workshops, boot tochten, etc, etc. Leest u op uw rustig de bladzijdes door, mocht u meer informatie willen dan staan we u graag ter zijde.

 

Voor wie zijn onze excursies geschikt?
In principe zijn alle excursies en activiteiten geschikt voor iedereen, jong en oud. Voor sommige excursies is een goede gezondheid en conditie van belang, voor andere weer een minimum leeftijd, dit vermelden wij er altijd bij. De activiteiten zijn er op gericht niet alleen het eiland maar ook elkaar te leren kennen waardoor singles, alleenstaanden zich zeer op het gemak voelen.  Alle excursies zijn natuurlijk ook voor groepen en bedrijven te organiseren.

Combinatie vakantie op Kreta
Alle genoemde excursies zijn te combineren in een vakantie pakket. Hiervoor geven we per bladzijde mogelijkheden maar het staat u natuurlijk vrij uw eigen vakantie samen te stellen precies zoals u dat wilt. U kunt een strandvakantie combineren met wandelen, koken, snorkelen, duiken, fietsen, etc. waarbij u ook nog eens meerdere van de aangeboden accommodaties aan kunt doen.  Het Fly & Drive programma is daar van een goed voorbeeld: wij verzorgen uw auto en alle benodigde routes en u zoekt daarbij de voor u interessante excursies uit. Rijdt u liever niet zelf dan verzorgen wij voor u de transfers van en naar de verschillende appartementen. Het programma kan zo lang of kort gemaakt worden als u wilt. U zit nergens aan vast.

Niet alle activiteiten zijn vanuit alle accommodaties beschikbaar vanwege de afstanden, Kreta is groter dan men vaak denkt. Alle excursies zijn afhankelijk van de heersende weersomstandigheden,  zowel in de zomer vanwege grote hitte als in de winter vanwege regenval. We geven u hier graag meer informatie over per e-mail.

Wandelen en Hiken op Kreta: Op deze pagina kunt u informatie vinden over de wandelingen en hikes die wij aanbieden. We bieden kloofwandelingen aan maar ook wandelingen door traditionele Griekse dorpen.

Koken op Kreta: Hier kunt u informatie vinden over de kookcursussen die wij aanbieden. We bieden u ook de mogelijkheid om een meerdaagse kookcursus te volgen.

Outdoor excursies op Kreta: Op deze pagina kunt u informatie vinden over de Outdoor activiteiten die wij aanbieden. Bijvoorbeeld informatie over quad rijden of een jeepsafari kunt u op deze pagina vinden.

Snorkelen op Kreta: Op deze pagina kunt u informatie vinden over alle snorkelmogelijkheden die wij aanbieden op Kreta.

Duiken op Kreta: U kunt hier informatie verkrijgen over de duikmogelijkheden op Kreta. Het is ook mogelijk om hier uw PADI duikcertificaat te halen.

Boottochten, vissen en zeilen op Kreta: Hier vindt u informatie over de boottochten en zeiltochten die wij aanbieden. Bij al onze boot en zeil tochten zijn een lunch en een aantal drankjes inbegrepen.

Excursies op Kreta Zorbas Island: Excursie informatie over Kreta, actieve groepsexcursies, outdoor vakantie op Kreta, vele excursie mogelijkheden op deze site. 

Op deze pagina vind u de laatste informatie over de mooiste, indrukwekkendste en leukste excursies die we aanbieden voor uw onvergetelijke vakantie op Kreta. Daarnaast zijn we dagelijks bezig met het samenstellen van nieuwe excursies en activiteiten om u een onvergetelijke vakantie op Kreta te bezorgen! Heeft u nog vragen, speciale wensen of wilt u een vakantie naar Kreta boeken? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden alle mailtjes altijd persoonlijk en ieder mailtje binnen 24 uur! .