Autoroutes op Kreta

Hier kunt u een aantal van onze zorgvuldig geselecteerde autoroutes op Kreta vinden. U kunt met deze autoroutes op de mooiste plekjes van Kreta terecht komen. U maakt kennis met: de flora en fauna, landschappen, culturele dorpjes, oude kerken, kloosters, tavernes en restaurants, prachtige stranden, snorkellokaties, enz. Wanneer u een auto heeft gehuurd, kunt u Kreta zelf ontdekken.

Kaarten en gps
We hebben kaarten met aanwijzingen die u kunt krijgen van ons. Wij bieden u ook de keuze om een ​​GPS mee te nemen. We hebben deze GPS voorgeprogrammeerd met de routes die wij hebben. De GPS is gebruiksvriendelijk, zodat iedereen het kan gebruiken.

Autoroutes en puzzeltours
Wij bieden 50 verschillende autoroutes aan in geheel Kreta. Elke route is tussen de 50 en 300 kilometer lang. En in de zomer organiseren we puzzeltoertjes met die autoroutes. Met behulp van de GPS en autoroutes zoeken teams naar de vragen en beantwoorden deze. In de middag hebben we een lunch met een BBQ ergens op een mooie plek.

Routes met mountainbike of scooter
Als u een mountainbike of een scooter huurt is het ook mogelijk om een ​​aantal van onze zorgvuldig geselecteerde routes te volgen. Deze routes zijn gemakkelijk te rijden met een scooter of met een mountainbike.