Autoroutes op Kreta

Hier kunt u een aantal van onze zorgvuldig geselecteerde autoroutes op Kreta vinden. U kunt met deze autoroutes op de mooiste plekjes van Kreta terecht komen. U maakt kennis met: de flora en fauna, landschappen, culturele dorpjes, oude kerken, kloosters, tavernes en restaurants, prachtige stranden, snorkelen punten, enz. Wanneer u een auto heeft gehuurd kunt u Kreta zelf ontdekken.

Autoroutes-op-Kreta

Kaarten en gps
We hebben kaarten met aanwijzingen die u kunt krijgen van ons. Wij bieden u ook de keuze om een ​​GPS mee te nemen. We hebben deze GPS voorgeprogrammeerd met de routes die wij aan te bieden hebben. De GPS is gebruiksvriendelijk, zodat iedereen het kan gebruiken.

Autoroutes en puzzel tours
Wij bieden 50 verschillende autoroutes aan in geheel Kreta. Elke route is tussen de 50 en 300 kilometer lang. En in de zomer organiseren we puzzel toertjes met die auto routes. Met behulp van GPS en autoroutes teams hoeft te zoeken naar de vragen en awnser hen. In de middag zullen we een lunch met een BBQ ergens op een mooie plek te hebben

 

Autoroutes met mountainbike of scooter
Als u een mountainbike of een scooter huurt is het ook mogelijk om een ​​aantal van onze zorgvuldig geselecteerde routes te volgen. Sommige van onze routes zijn ook gemakkelijk te rijden met een scooter of zelfs met een mountainbike.