Ontdek de Middellandse Zee – Duiken op Kreta
Een adembenemende onderwaterwereld, de helderste en schoonste wateren van Europa, de mooiste verlaten baaien en stranden, tientallen onbewoonde eilandjes, scheepswrakken, archeologische objecten, kortom: Kreta is uw duikparadijs! Wij bieden u de kans al dit moois via verschillende dagtrips te ontdekken.

Het materiaal
Als fervent duiker bent u misschien gehecht aan uw eigen uitrusting en neemt u deze liever zelf mee. Helaas brengt dit nogal wat extra bagagekosten met zich mee. Gelukkig zijn wij in het bezit van al het benodigde duikmateriaal waarvan u gebruik kunt maken. Dit materiaal wordt regelmatig gecontroleerd, is volkomen veilig en is natuurlijk inbegrepen in al onze duikexcursies.

Duiken op Kreta
In samenwerking met een volledig gecertificeerde PADI duikschool bieden wij een groot aantal duikexcursies aan waarvan zowel de beginner als de gevorderde duiker volop van geniet. Wilt u kennismaken met het duiken op een plezierige manier, dan raden wij u onze instructiedag aan. Een dag waarop u, met constante begeleiding, voor het eerst verliefd zult worden op de onderwaterwereld van Kreta. Mocht u al verslingerd zijn aan het duiken, dan bieden wij u de mogelijkheid verschillende duikcursussen te volgen die allen leiden tot een PADI-certificaat. Ook de gevorderde duiker komt bij ons aan zijn trekken. We organiseren prachtige duiktrips naar grotten, gezonken schepen of bootjes en nemen u zelfs mee naar een vliegtuigwrak uit de Tweede Wereld Oorlog.

PADI Open water duikcursus:
Deze cursus duurt 4-5 dagen. Voor deze cursus moet je minstens 12 jaar oud zijn. Eerst moet u een theorie-examen doen en na afloop moet u een paar duiken doen en een praktijkexamen. Als u beide examens heeft afgelegd ontvangt u een officieel PADI-duikcertificaat en mag u duiken tot 18 meter diepte.

PADI Advanced open water duikcursus:
Nadat u uw open water certificaat heeft behaald, mag u uw deelnemen aan de Advanced open water duikcursus. Deze cursus duurt 2-3 dagen. Daarna kunt u nog verder gaan met onderwaterfotografie, grotduiken, etc. Met deze certificering mag je duiken tot een diepte van 30 meter.

Geïnteresseerd? Neemt u vooral contact met ons op, wij geven u altijd persoonlijk antwoord met de benodigde informatie.

Duiken op Kreta: Neem ook een kijkje in ons Duiken Kreta fotoboek.