Kloofwandeling op Kreta

Kloofwandeling op Kreta

Het eiland Kreta bied vele verschillende kloven. Er zijn veel bekende kloven maar ook kloven die onbekend zijn. De Samaria Kloof is de bekendste kloofwandeling op Kreta, maar dit is zeker niet de aller mooiste! Op Kreta zijn er veel kloven die niet worden bedolven onder het massa toerisme. Wij organiseren dagelijks de mooiste wandelingen door kloven op Kreta. Wanneer u geïnteresseerd bent in een kloofwandeling op Kreta, bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn veel kloven die voor iedereen begaanbaar zijn, maar er zijn ook kloven die alleen geschikt zijn voor de geoefende wandelaars. Voor meer informatie kunt u altijd een mailtje sturen naar: active.holiday.crete@gmail.com

 

Boot excursies Kreta: Hier vind u meer informatie over alle boot excursies op Kreta en het varen in de Middellandse Zee.

Accommodatie op Kreta: Hier kunt u meer informatie vinden over de accommodaties die we aanbieden op

Wandelen op Kreta:Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over alle wandelingen die we aanbieden over heel Kreta. We hebben wandelingen voor ervaren en beginnende wandelaars, dus er is voor ieder wat wils!