Kreta reizen

Kreta reizen

Een reis naar Kreta is voor veel mensen een ideale vakantie. Om de vakantie op Kreta tot een succes te maken, is het leuk om veel van dit eiland te zien. Met alle excursies en activiteiten ziet u veel van het eiland. Duiken, wandelen en snorkelen op Kreta zijn het meest populair. Tijdens veel van deze excursies ziet u veel van de omgeving, natuur en cultuur.

Extreme hike in mei op de Psiloritis berg 2,456 meter 

Herakion Airport is de meest gangbare aanvliegroute van Kreta. De meeste mensen willen met het vliegtuig naar Kreta reizen. Dit is natuurlijk de snelste manier. Het is ook mogelijk om met de boot in de haven van Heraklion aan te komen. U kunt uw vakantie op Kreta dus ook zeer gemakkelijk combineren met het verblijf op andere Griekse eilanden.

Kreta reizen worden ook als pakketten aangeboden. Hierdoor hoeft u niet zelf te zoeken naar een vliegticket en zijn enkele excursies al ingepland voor uw reis naar Kreta. Tijdens uw verblijft op Kreta kunt u natuurlijk ook altijd nog een auto huren om nog meer van dit Zuid-Europese eiland te zien.

Gedurende het hele jaar kunt u hier genieten van een fijne vakantie. Tijdens uw vakantie kunt u natuurlijk van alle faciliteiten gebruik maken. Ook helpen we u graag met eventueel huren van een auto en andere zaken!

Voor meer informatie kunt u altijd een mailtje sturen naar: active.holiday.crete@gmail.com

Appartementen Kreta: Hier vindt u meer informatie over appartementen op Kreta. Zomervakantie of juist een vakantie in de Winter. Alles is mogelijk!

Wandelen op Kreta: Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over alle wandelingen die we aanbieden over heel Kreta. We hebben wandelingen voor ervaren en beginnende wandelaars.