Meerdaagse jeep safari op Kreta

Afgelopen week hebben we weer een drukke week gehad. We hebben onder anderen een meerdaagse jeepsafari uitgevoerd en een aantal spectaculaire wandelingen gedaan! De jeep safari begon in centraal Kreta. Vervolgens zijn we door het schitterende landschap gereden naar west Kreta. In het zuiden hebben we overnacht en een heerlijk diner gehad. De daaropvolgende dag zijn we weer terug gereden. Uiteraard zijn we onderweg een aantal maal gestopt om onze gasten wat hoogtepunten van het schitterende eiland te laten zien! Al met al was de jeep safari weer een groots succes!

Jeep safari op KretaJeeps op Kreta griekenlandJeeps op KretaRijden op KretaMeerdaagse jeep safari KretaOffroad Kreta

Bent u zelf geïnteresseerd om een jeep safari op Kreta uit te voeren. Of misschien zelfs een meerdaagse jeep safari? Of wilt u wat meer informatie over de jeep safari’s? Neem een kijkje op de hiervoor speciaal ingerichte Pagina

Ook hebben we deze week een aantal wandelingen gedaan, waaronder de prevelli wandeling. De prevelli wandeling is een van de mooiste wandelingen op Kreta. Prevelli ligt aan de zuidkust van Kreta en hier is een indrukwekkend palmbomen bos te vinden. Ja ook Kreta heeft palmbomen! Al met al was ook de excursie naar Prevelli weer een geslaagde dag voor iedereen! Een lunch op het strand, een wandeling door het bos en vervolgens ook nog wat watervallen bezoeken!

Kreta wandelingenNatuur op KretaPalmen op Kreta griekenlandPrevelli wandeling op KreaPrevelli wandeling op KretaStand op KretaWandelen in kloven op KretaWandelen op Kreta

Wandelen op Kreta: Hier vind u meer informatie over de wandelingen die wij aanbieden verspreidt over heel Kreta. Zelfs meerdaagse wandelingen zijn geen enkel probleem.