Zomervakantie op Kreta

Zomervakantie op Kreta: Veel mensen kiezen ervoor om hun zomervakantie op Kreta te vieren. Kreta is natuurlijk ook een ideale vakantiebestemming. Het grootste eiland van Griekenland heeft veel te bieden. Er is een grote verscheidenheid qua natuur. Er is van alles te zien! Bijzondere kloven, schitterende stranden, palmbossen, een strakblauwe zee en nog veel meer. Tijdens de zomervakantie op Kreta organiseren we vele soorten excursies. We doen veel wandelingen, boottrips, maar ook beachparty’s voor de hele familie.

Daarnaast organiseren we natuurlijk live muziek en vele andere leuke dingen om uw zomervakantie op Kreta onvergetelijk te maken. Daarnaast is een leuke voetbal avond voor jong en oud natuurlijk ook een bijzondere gebeurtenis. Na het voetballen is het natuurlijk tijd voor het diner tijdens de ondergaande zon.

Tijdens alle wandelingen die we uitvoeren tijdens de zomervakantie op Kreta zorgen we ervoor dat niemand iets ontbreekt. Veel mensen denken dat het te warm is om te wandelen in de zomer op Kreta, maar we zorgen ervoor dat er genoeg plaatsen zijn om even bij te komen in de schaduw. Ook zorgen we er natuurlijk voor dat er meer dan genoeg water is en dat iedereen voorzien wordt van een heerlijke lunch in de natuur.

Ook een bezoek aan het plaatselijke waterpark kan tot een van de hoogtepunten van uw vakantie behoren. Het glijbanenparadijs is altijd zeer populair in de zomer. Het is een leuk uitstapje voor de hele familie!

Accommodatie op Kreta: Hier vindt u meer informatie over accommodaties en appartementen op Kreta. Zomervakantie of liever een vakantie in de Winter. Alles is mogelijk!

Wandelen op Kreta: Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over alle wandelingen die we aanbieden over heel Kreta. We hebben wandelingen voor ervaren en beginnende wandelaars.