E4 wandeling op Kreta

E4 wandeling op Kreta

Een van de leukste en mooiste wandelingen is de E4 wandeling op Kreta. De E4 wandeling is een lange wandeling door Zuid-Europa, maar loopt ook deels door Kreta. Het mooie van deze E4 wandeling op Kreta is dat u op de meest bijzondere en avontuurlijke plaatsen van Kreta komt. Ook het lopen door enkele geweldige kloven hoor natuurlijk bij deze wandeling.

Kloofwandelingen-op-Kreta Wandelen-in-Zuid-Kreta Wandelen-op-Kreta West Kreta wandelingen Zuid-Kreta-fotos Zuid-Kreta

Op deze wandeling komt u op de meest prachtige stranden van Zuid-Kreta. U loopt het grootste gedeeld van deze wandeling langs zee. Voor de echte avontuurlijke wandelaar organiseren we weer enkele malen dit jaar de E4 wandeling op Kreta. Uiteraard zal deze wandeling een meerdaagse wandeling zijn, aangezien er vele kilometers gelopen zullen worden. Voor eten, drinken en transport zullen wij uiteraard zorgen. Iedere avond zullen we u meenemen naar de meest pittoreske hotelletjes, zodat u ’s avonds kunt genieten van een lekker diner en de gezelligheid van de mede wandelaars.

Boottocht-langs-de-E4-op-Kreta Varen-in-Zuid-Kreta e4-wandeling-op-kreta-griekenland Prachtige-stranden-op-Kreta e4-wandeling-op-kreta Wandelen-op-Kreta-Griekenland

Naast het lopen van het bijzondere E4 pad, zullen er ook delen gevaren kunnen worden. U komt in veel plaatsen in Zuid-Kreta, zoals: Paleochora, Sougia, Agia Irini en Lissos. Voor de echte wandelaar is dit een onvergetelijke ervaring!

Behalve de E4 wandeling hebben we natuurlijk nog vele andere wandelingen in ons assortiment. Vooral in 2016 hebben we veel nieuwe wandelingen uitgezet. Wandelingen voor jong en oud verspreidt over heel Kreta.

Wandelen op Kreta: Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over alle wandelingen die we aanbieden over heel Kreta. We hebben wandelingen voor ervaren en beginnende wandelaars.