Wandelvakantie Kreta

Wandelvakantie Kreta

Om uw vakantie op Kreta uniek te maken bieden we vele wandelingen aan. Wandelingen van een dag maar ook meerdaagse wandelingen. Bijvoorbeeld de E4 wandeling is een heel bijzondere wandeling. U zult meerdere dagen in zuid-Kreta verblijven om zo te kunnen genieten van de schitterende wandelingen in het zuiden. U wandelt over het E4 pad. U kunt de Samaria kloof bezoeken en zult in de avonden kunnen genieten van een diner en een drankje in het pittoreske paleochora.

Wandelvakantie Kreta Wandelen in Elounda Kreta Zuid kreta Wandelen Wandelen in Zuid Kreta Wandelen op Kreta Wandelvakanties kreta Kreta bezienswaardigheden Mooi Kreta Samariakloof op Kreta Samaria Kreta Wandelen in Kreta Wandelen tijdens vakantie op Kreta 

Ook vele andere wandelingen zijn mogelijk op Kreta. Bijvoorbeeld de wandeling in Elounda. Bij deze wandeling zult u door een schitterend omgeving lopen en vervolgens de kans krijgen om te snorkelen in de baai van Elounda.

Voor meer informatie kunt u altijd een mailtje sturen naar: active.holiday.crete@gmail.com

Accommodatie op Kreta: Hier vindt u meer informatie over accommodaties en appartementen op Kreta. Zomervakantie of juist een vakantie in de Winter. Alles is mogelijk!

Wandelen op Kreta: Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over alle wandelingen die we aanbieden over heel Kreta. We hebben wandelingen voor ervaren en beginnende wandelaars.