Fotografie workshop op Kreta

Het aankomende seizoen hebben we weer een erg leuk en interessante workshop op het programma staan, namelijk de fotografie workshop op Kreta. Voor de 5-daagse fotografie workshop op Kreta nemen we u graag mee naar de meest bijzondere plaatsen op Kreta om de beste foto’s te kunnen maken. We zullen foto’s maken van oude gebouwen, mensen en van de natuur. Ook zullen de fotografen u in de vroege avond leren hoe u het best onderwaterfoto´s kunt maken.

chania fotografie op kretafotografie en vakanties op kretafoto vakantie op kretafotograven op Kretafotografie op kretafotografie workshop op kreta

Uiteraard is de fotografie workshop op Kreta inclusief accommodatie, transfers, ontbijt, diner en 5 fotografie workshops. Dit is dus de ideale workshop voor mensen die geïnteresseerd zijn in fotografie! U heeft niet per se een spiegelreflexcamera nodig, ook met een compact camera kunt u geweldige resultaten behalen. Wat is leuker dan thuiskomen met vakantiefoto´s, waar iedereen jaloers op is. Kreta is een van de mooiste eilanden van Griekenland, dus een geweldige locatie om foto’s te maken. Een unieke kans!

vakantie op Kreta Foto's en fotograven op kreta vakanties foto's op kreta maken kreta fotgrafie kunst op kreta fotograveren op kreta

Voor meer informatie kunt u altijd een mailtje sturen naar: active.holiday.crete@gmail.com

Accommodatie op Kreta: Hier vindt u meer informatie over accommodaties en appartementen op Kreta. Zomervakantie of juist een vakantie in de Winter. Alles is mogelijk!