Wandelen in 2016 op Kreta

Wandelen in 2016 op Kreta

Op dit moment zijn wij druk bezig met het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Zo zullen we ook weer vaak gaan wandelen in 2016 op Kreta. Over heel Kreta zijn we nieuwe wandelingen aan het uitzetten. Zo waren we deze week in de Patsos kloof. Deze kloof is niet heel erg lang, maar het is wel een schitterende kloof met veel water. Op dit moment stond er redelijk veel water in de kloof. Maar zelfs in de zomer staat in deze kloof water. Ook moest er behoorlijk vaak geklommen worden.
Kloven met water op KretaWandelen op kreta griekenlandKloven op Kreta GriekenlandKloven op KretaWandelen voor beginners op KretaWandelen in 2016 op Kreta

In de zomer is deze kloof heel goed te bewandelen. In de zomer staat er meestal minder water dan er nu stond in de kloof. Er is bijna overal schaduw en je kunt overal rustig zitten om een kopje koffie te drinken. We zullen deze kloof zeker weer een aantal maal wandelen in 2016 op Kreta.

Groepswandelingen op KretaHiken op KretaMooie kloven op KretaNatuur op KretaPatsos op KretaWandelen op Kreta

Na de schitterende wandeling door de kloof kwamen we uit bij het stuwmeer, waar de auto geparkeerd stond. Hier heeft iedereen zijn droge sokken aangedaan, want dat was wel nodig! Koud was het gelukkig niet met een graad of 20.

Wandelvakantie op KretaWandelvakanties op KretaWatervallen op KretaErvaren wandelaars op Kreta

Bent u ook van plan te gaan wandelen in 2016 op Kreta?
Wandelen op Kreta: Op deze pagina vind u meer informatie over alle wandelingen die wij aanbieden over heel Kreta. Bent u een beginnende wandelaar of juist een ervaren wandelaar? We hebben voor iedereen gepaste wandelingen.