Meerdaagse wandeling zuid Kreta

Deze week hebben we een zeer spectaculaire wandelweek gehouden in het zuiden van Kreta. Op de eerste dag vertrokken we naar het zuidwesten van Kreta en begonnen daar gelijk met een geweldige wandeling. We hebben onder andere kloofwandelingen en wandelingen langs de zuidkust uitgevoerd. Het is een geweldige ervaring voor iedere wandelaar. Ook een aantal overnachtingen in idyllisch gelegen hotelletjes mochten niet ontbreken.

Adrenna kloof KretaKloof op KretaKreta WandelingenWandelen in AdrennaKloofwandelingen op KretaWandelen in KretaWandelen en autorijden op KretaZuid Kreta Wandelen VakantieWandelen langs de kust op KretaWandelen op Kreta Griekenland

En na een zware wandeldag, was er natuurlijk ook even een momentje van relaxen. Onder het genot van een biertje luisteren naar de golfslag van de middellandse zee, wat wil een mens nog meer?

Grieks BierKoffie op Kreta WandelingenRust op KretaWandelen op Kreta Rust

Wandelen op Kreta: Wilt u meer informatie over alle wandelingen die we aanbieden over heel Kreta? Of bent u geïnteresseerd in een wandelweek op Kreta? Neem dan een kijkje op deze pagina.