Nieuwsbrief 2021 Zorbas Island – Kreta

Als we terugkijken op 2020 kunnen we alleen maar concluderen dat het een droevig jaar is geweest. We konden maar een paar maanden open. Maar gelukkig hebben we toch een aantal gasten mogen verwelkomen ondanks alle geldende regels.

Laten we hopen dat 2021 een voorspoedig jaar wordt. Gezien het aantal aanvragen voor komend jaar zien wij dat positief in en staan wij klaar om van 2021 een knaljaar te maken!

Natuurlijk zitten wij op het moment niet stil. We zijn druk bezig met het uitzetten van nieuwe excursies die u in ons nieuwe programma zult tegenkomen. Voor meer informatie, klik hier.

Tevens bereiden wij ons voor op de naweeën van dit Covid-jaar, zodat we u, indien nodig, net als afgelopen jaar Covid-proof kunnen ontvangen.

Nieuw in 2021

In 2021 hebben we een aantal nieuwe dingen. Zo kunt u een prachtig, vrijstaand huis op een berg, in een olijfgaard huren. Dit huis is van alle gemakken voorzien. Natuurlijk kunt u ook kiezen om een week in alle rust door te brengen en een week bij Zorbas. Voor meer informatie, klik hier.

Ook op Zorbas zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. In de appartementen zullen de ramen en deuren vervangen worden. Deze zijn al gebracht en zullen in de komende maanden geïnstalleerd worden.

Het woonhuis op Zorbas is voorzien van een nieuwe badkamer: de douche en het toilet zijn vervangen.

Zoals gezegd zijn we druk bezig met het uitzetten van nieuwe excursies. Nieuwe wandelingen, maar ook nieuwe fietsroutes. In 2021 wordt een aantal elektrische mountainbikes aangeschaft zodat we meer fietsexcursies kunnen organiseren!

Gelukkig bracht 2020 ook iets positiefs: de olijfoogst was boven verwachting goed! De kwaliteit van de olijven en de olie was fantastisch. Dus wilt u ook genieten van heerlijke extra virgin olijfolie, bestel uw blikken hier.

Vakantie op KretaVoor het huren van appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta kunt u bij ons het hele jaar door terecht.