Wintervakantie op Kreta

Wintervakantie op Kreta

Ook in de winter is het mogelijk om op vakantie naar Kreta te gaan. De winters zijn hier over het algemeen erg zacht en mooi. De temperatuur schommelt gemiddeld tussen de 15 en 20 graden. Uiteraard zijn er sommige dagen met kou, regen en soms zelfs sneeuw. Een leuke wandeling door de sneeuw maakt uw wintervakantie op Kreta toch iets om nooit meer te vergeten. Deze winter heeft het gesneeuwd op heel Kreta. Dit was al meerdere jaren niet meer voorgekomen.

Ook in de winter zijn er meerdere mogelijkheden om te wandelen en om andere excursies uit te voeren. Daarnaast zijn er natuurlijk meerdere feestelijkheden. Sinterklaas, kerst en oud en nieuw vieren wij ook op Kreta. Er zijn dus altijd veel dingen te doen tijdens uw wintervakantie op Kreta. Ook een langer verblijf, bijvoorbeeld de gehele winter op Kreta zijn mogelijk.

Voor meer informatie kunt u altijd een mailtje sturen naar: active.holiday.crete@gmail.com

Appartementen op Kreta: Hier vindt u meer informatie over appartementen op Kreta. Zomervakantie of juist een vakantie in de Winter. Alles is mogelijk!

Wandelen op Kreta: Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over alle wandelingen die we aanbieden over heel Kreta. We hebben wandelingen voor ervaren en beginnende wandelaars.