Boot excursies op Kreta

Boot excursies op Kreta

Met het schitterende weer van de afgelopen weken is het natuurlijk leuk om mee te gaan met enkele boot excursies op Kreta. We bieden u altijd meerdere boot excursies op Kreta aan. Bijvoorbeeld de boottocht van Chersonissos naar Sissi of de boottocht van Gouves naar Chersonissos. Op de boot zorgen we altijd voor een lekker hapje en drankje om u zo te laten genieten van het schitterende weer en van de heerlijk rustige zee. De boot stopt altijd op een aantal plaatsen zodat u de kans krijgt om even te snorkelen in de middellandse zee. Ook leggen we in sommige plaatsen even aan, zodat u even rond kunt lopen en eventueel nog iets eten of drinken.

Boot-excursie-op-Kreta-1.jpg Boot-op-Kreta-1.jpg Boot-excursies-met-een-groep-op-Kreta-1.jpg Boot-naar-sissi-1.jpg Boot-in-Sissi-1.jpg Boot-op-Kreta-Griekenlande-1.jpg  Boot excursies op Kreta Groepsreizen-naar-griekenland-1.jpg Boot-varen-op-Kreta-1.jpg Excursies-met-de-boot-op-Kreta-1.jpg Groepsreizen-naar-Kreta-1.jpg Groepsreizen-voor-vakantie-op-Kreta-1.jpg

Naast boot excursies op Kreta bieden we ook veel wandelingen aan. Deze week hebben we onder anderen de Prevelli wandeling gedaan. Deze wandeling in Zuid-Kreta is zeer uniek, u wandelt door een echt palmbomen bos. Dit ziet er zeer indrukwekkend uit. U zult ook bij een schitterend strand uitkomen en de kans krijgen om even de zee in te gaan.

Prevelli-Kreta-1.jpg Vakantie-boeken-naar-Kreta-1.jpg Wandelen-in-Zuid-Kreta-1.jpg Palmbomen-op-Kreta-1.jpg Wandelen-op-Kreta-1.jpg Zuid-Kreta-Vakanties-1.jpg

Nadat we Prevelli hebben bezocht zullen we u ook nog meenemen naar een zeer bijzondere waterval. Dit alles maakt deze excursie een onvergetelijk iets. Daarnaast bieden we natuurlijk nog heel veel andere unieke wandelingen aan.

Voor meer informatie kunt u altijd een mailtje sturen naar: active.holiday.crete@gmail.com

Boot excursies Kreta: Hier vind u meer informatie over alle boot excursies op Kreta.

Accommodatie op Kreta: Hier kunt u meer informatie vinden over de accommodaties die we aanbieden op Kreta.