Hoogseizoen op Kreta

Hoogseizoen op Kreta

Het hoogseizoen op Kreta is weer een groot succes geweest. Iedere vakantieganger is heel blij teruggekeerd naar huis. Natuurlijk hebben we ook deze zomer weer veel excursies georganiseerd. Daarnaast hebben we avonden gehad met live muziek, pannenkoeken en gyros.

Excursies op Kreta Stand feesten op Kreta Watersport op Kreta Familievakantie op Kreta

Behalve leuke activiteiten en excursies op het strand hebben we ook meerdere wandelingen en boottochten georganiseerd in het hoogseizoen op Kreta. Uiteraard hebben we bij iedere wandeling rekening gehouden met het warme weer. We hebben altijd meer dan voldoende water bij ons en zorgen voor genoeg schaduw tijdens de wandelingen. Op deze manier is het zelfs met 30 graden heel erg leuk om een wandeling op Kreta te maken.

Naast de wandelingen organiseren we veel andere excursies. Bijvoorbeeld onze onbekend Kreta tour is erg bijzonder. U komt tijdens deze tour in traditioneel Kretenze dorpjes, waar u kennis leert maken met het echte Kreta. Ook een bezoek aan de pottenbakkerij en een lekker lunch mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens deze tour.

Hoogseizoen op Kreta Griekenland Hoogseizoen op Kreta Vakantie op Kreta 2017 Wandelen in de zomer op Kreta Vakantie op Kreta Wandelen op Kreta

Voor meer informatie kunt u altijd een mailtje sturen naar: active.holiday.crete@gmail.com We beantwoorden altijd alle mailtjes persoonlijk binnen 24 uur.

Accommodatie op Kreta: Hier vindt u meer informatie over accommodaties en appartementen op Kreta. Zomervakantie of liever een vakantie in de Winter. Alles is mogelijk!

Wandelen op Kreta: Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over alle wandelingen die we aanbieden over heel Kreta. We hebben wandelingen voor ervaren en beginnende wandelaars.