Wandelvakantie op Kreta, Griekenland

Wandelvakantie op Kreta

De afgelopen jaren is een wandelvakantie op Kreta een populair fenomeen geworden. Vele wandelaars kiezen voor dit schitterende eiland. Kreta biedt natuurlijk ook veel mogelijkheden op het gebied van wandelen. Zo kunt u kiezen voor een mooie rondwandeling waarbij u vooral veel meekrijgt van geschiedenis en cultuur. Het is ook mogelijk om juist avontuurlijke kloofwandelingen te doen. Ook wandelingen door oude dorpen of juist door de natuur behoren tot de mogelijkheden.

wandelvakantie op kreta wandelvakantie-op-kreta-griekenland avontuurlijke-excursies-op-kreta gature-kreta kloofwandeling-in-griekenland kloofwandelingen-op-kreta kloofwandeling-in-zuid-europa kloofwandeling-zuidelijk-europa

De eerste dag van uw wandelvakantie op Kreta zullen we u meenemen voor een makkelijke wandeling. Vervolgens zullen wij samen met u de rest van het programma samenstellen. Natuurlijk kunt u altijd uw wensen aan ons doorgeven. De meeste wandeling zijn het hele jaar mogelijk. We zullen altijd zorgen voor een goede lunch, koffie en water onderweg. Ook zullen we u helpen tijdens het wandelen en u veel vertellen over de natuur, de geschiedenis en de cultuur van Kreta.

turgaing-kret fotvandring-kreta vakantie-naar-kreta wandelen-op-kreta-in-griekenland wandelvakantie-zuid-europa wandelvakantie-zuidelijk-europa %e5%85%8b%e9%87%8c%e7%89%b9%e5%b2%9b%e6%95%a3%e6%ad%a5 %e8%b5%b0%e5%9c%a8%e5%85%8b%e9%87%8c%e7%89%b9%e5%b2%9b excursions-on-crete vakantie-op-kreta

Alle wandelingen zijn uniek. Iedere wandeling heeft wel een aantal hoogtepunten. Tijdens de wandeling heeft u natuurlijk de mogelijkheid om een aantal foto’s te maken. We zullen zelf ook foto’s maken die u mag hebben. Na iedere wandeling nemen we u natuurlijk weer mee terug naar uw accommodatie. Hier kunt u gezellig nagenieten van de wandeling.

Voor meer informatie kunt u altijd een mailtje sturen naar: active.holiday.crete@gmail.com

Appartementen op Kreta: Hier vindt u meer informatie over appartementen op Kreta. Zomervakantie of juist een vakantie in de Winter. Alles is mogelijk!

Wandelen op Kreta: Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over alle wandelingen die we aanbieden over heel Kreta. We hebben wandelingen voor ervaren en beginnende wandelaars.