Kerst op Kreta

Kerst op Kreta

Ieder jaar vieren we natuurlijk ook kerst op Kreta. Hier komt iedereen gezellig bij elkaar voor een lekker diner. Wij hebben ervoor gekozen om op 2de kerstdag te gourmetten. Gourmetten is uiteraard niet bekend in Griekenland, maar dat maakt het alleen maar leuker. De meeste Grieken begrijpen niet waarom je rauw vlees op tafel zet. Op Kreta wordt kerst meestal anders gevierd. Families en vrienden komen bij elkaar om gezellig te eten of mensen gaan op stap om kerstavond te vieren.

Kerst en Kretawinter en kerst op KretaGourmetten op KretaKerst in griekenlandKerst diner op KretaKerst op Kreta griekenlandKerst op KretaKerstboom op KretaKerstdiner in GriekenlandKerstdiner op KretaKerstsfeer op KretaKerstmutsen op KretaWandelen rond kerst op Kreta

We hebben kerst op Kreta dus weer uitgebreid gevierd! Na het diner nog een drankje aan de bar om de avond heel gezellig af te sluiten. Volgend jaar zullen we dit zeker weer doen! Uiteraard hopen wij dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en gelukkig het nieuwe jaar ingaat.

Winter op Kreta: Bent u zelf ook geintresseerd om volgend jaar kerst te komen vieren op Kreta? Of op vakantie te komen in de winter? Op deze pagina vind u alle informatie over winter vakanties naar Kreta.