Wandelvakantie op Kreta

Wandelvakantie op Kreta

Het winterseizoen op Kreta is begonnen. Dit betekend dat we druk bezig zijn met de voorbereidingen op het vakantieseizoen van 2017. De winters op Kreta zijn meestal mild. Het uitzetten van nieuwe excursies en wandelingen is natuurlijk erg belangrijk om te doen, aangezien steeds meer mensen kiezen voor een wandelvakantie op Kreta. De nieuwe wandelingen zullen over het hele eiland verspreid zijn. 

Alle wandelingen zijn uniek. Iedere wandeling heeft wel een aantal hoogtepunten. Tijdens de wandeling heeft u natuurlijk de mogelijkheid om foto’s te maken. We zullen zelf ook foto’s maken die u vervolgens ook zelf kunt gebruiken. Na iedere wandeling nemen we u natuurlijk weer mee terug naar uw accommodatie. Hier kunt u gezellig nagenieten van de wandeling en een heerlijke maaltijd.

De beste periode om te kunnen genieten van een wandelvakantie op Kreta zijn het voor en het naseizoen. De weersomstandigheden zijn perfect voor wandelingen op Kreta. Ook in de zomer is het fijn en leuk om te wandelen. We bieden veel wandelingen aan waarbij u in de schaduw loopt, zodat het niet te warm is.

Voor meer informatie kunt u altijd een mailtje sturen naar: active.holiday.crete@gmail.com

Appartementen op Kreta: Hier vindt u meer informatie over appartementen op Kreta. Zomervakantie of juist een vakantie in de Winter. Alles is mogelijk!

Wandelen op Kreta: Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over alle wandelingen die we aanbieden over heel Kreta. We hebben wandelingen voor ervaren en beginnende wandelaars.