Winter seizoen op Kreta

Winter seizoen op Kreta

Het winter seizoen op Kreta is begonnen. De meeste hotels hebben zich goed voorbereid op de winter. Vaak is het in het winter seizoen op Kreta nog erg mooi weer. Een enkele keer valt er een buitje, maar er zijn ook zonnige weken met een gemiddelde temperatuur van 25 graden. Ook in deze periode is Kreta een schitterende plaats. Zo is het perfect weer voor een mooie wandeling. Ook worden in de winter de olijven geoogst en de Raki gestookt.

winterseizoen-op-kreta vakantie-op-kreta vacanze-a-creta semester-i-kreta wandelen-op-kreta winter-op-kreta winter-seizoen-op-kreta urlaub-auf-kreta holiday-on-crete holiday-in-south-europe

Ook de kerst en het nieuwjaar staan voor de deur. Het is natuurlijk de bedoeling dat dit weer uitgebreid gevierd gaat worden. Zo hebben we een uitgebreid programma.

Ook zullen we in de winter nieuwe excursies uitzetten en ons voorbereiden op het nieuwe seizoen.

vakantie-boeken-naar-kreta-wandelen kreta-griekenland zuid-europa-wandelen semester-i-sydeuropa loma-etela-euroopassa wandelen-in-kreta-vakanties ferie-i-sydeuropa wandelvakantie-in-zuid-kreta ferien-auf-kreta walking-in-south-europe %e5%9c%a8%e5%85%8b%e9%87%8c%e7%89%b9%e5%b3%b6%e5%ba%a6%e5%81%87 ferie-i-sor-europa 

Voor meer informatie kunt u altijd een mailtje sturen naar: active.holiday.crete@gmail.com

Appartementen op Kreta: Hier vindt u meer informatie over appartementen op Kreta. Zomervakantie of juist een vakantie in de Winter. Alles is mogelijk!

Wandelen op Kreta: Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over alle wandelingen die we aanbieden over heel Kreta. We hebben wandelingen voor ervaren en beginnende wandelaars.